Ford Trucks Yeni Bayiiliklerle Avrupa’da Büyüyor

11 Haziran 2021

Ford Trucks, Avrupa'da gerçekleştirdiği bayi açılışlarıyla büyümesini sürdürüyor. Tüm Avrupa’ya yayılma hedefiyle Portekiz, İspanya, İtalya ve Belçika’da art arda bayi açılışları gerçekleştiren Ford Trucks, Batı Avrupa’daki stratejik büyümesini Lüksemburg pazarına adım atarak devam ettiriyor.

2019 Uluslararası Yılın Kamyonu (ITOY) ödülünün sahibi olan çekicisi F-MAX başta olmak üzere, Ford Otosan mühendislerinin Eskişehir’de sıfırdan geliştirdiği ürün portföyü ve yenilikçi teknolojiler ile uluslararası arenada talep gören Ford Trucks, Batı Avrupa yayılım planlarında stratejik öneme sahip Lüksemburg pazarına yeni distribütörü GTTS iş birliği ile giriş yapacak.

Avrupa'nın Ford Trucks’ın ana ihracat pazarı olduğunu ve Lüksemburg’un büyüme planlarında önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, “Ford Trucks olarak, Batı Avrupa’da kalıcı ve güçlü büyüme için gerekli hazırlıklarımızı tamamlıyoruz, sırada Almanya, Fransa ve Hollanda var” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Dünya
Yayınlayan: T.C. Ticaret Bakanlığı, Ticaret Araştırmaları Genel Müdürlüğü