MMK (Magnitogorsk Iron and Steel Works, Rus Demir Çelik Sektöründe Faaliyet Gösteren Şirket. Dünyadaki En Büyük Metal Ürün İmalatçılarından Biridir. Ç.N.) Vietnam Pazarındaki Pozisyonunu Güçlendiriyor

12 Nisan 2019

MMK, Vietnam’ın başkenti Hanoi’de düzenlenecek olan uluslararası sanayi fuarı Vietnam Expo 2019’a katılacak. Güneydoğu Asya’nın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri olan Vietnam, MMK’nın kilit pazarlarından biri.

2018 yılında MMK’nın Vietnam’a metal ürün ihracatı 2017 yılına göre iki kat yükselerek 540.000 tona ulaştı, böylece MMK, Türkiye’den sonra Vietnam’a metal ürün ihraç eden ikinci büyük tedarikçi durumuna geldi.

29. Uluslararası Vietnam Ticaret Fuarı, Vietnam Expo 2019, Vietnam Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın desteğinde 10-13 Nisan tarihleri arasında Hanoi’de düzenlenecek. Fuar, çelikle ilgili ürünlerin yanısıra daha birçok ileri teknolojinin, ürünün ve hizmetin sergilendiği bir fuar olacak.

Geçen yıl Vietnam’ın 16 idari bölgesi ve kentinden 450’nin üzerinde yerli firma fuara katılırken aralarında Rusya, Çin, Singapur gibi ülkelerin olduğu 23 ülkeden firmalar fuarda yer aldı.

Kaynak: Steelguru web sitesinden özetlenerek tercüme edilmiştir.
Yayınlayan: T.C.Ticaret Bakanlığı, Ticaret Araştırmaları Genel Müdürlüğü