Amerikan şirkletlerinin temsilcileri Podgoritsa'daki yatırım fırsatlarına ilgi gösterdiler

08 Şubat 2019

Amerikan şirketlerinin temsilcileri Başkent Podgoritsa Belediye Başkanı Ivan Vukoviç ve Sürdürülebilir Kalkınma ve Turizm Bakanı Pavle Raduloviç ile yaptıkları toplantıda, Karadağ Başkentinde mevcut yatırım fırsatlarına ilgi duyduklarını belirttiler.
 
Bahsedilen yatırımlara ilgi ‘’İce Gliders’in’’ kurucu ortağı Sevastyan Ploshchansky ve IBG & Plate Group Başkan Yardımcısı Farzad Kay tarafından dile getirildi.
 
PG Bürosu tarafından yayınlanan bir basın açıklamasında, Başkent Podgoritsa Belediye Başkanı Ivan Vukoviç, Podgoritsa yerel yönetiminin büyük projelerini başlatmak istediklerini anlattı.
 
Sn. Vukoviç, "Bu nedenle potansiyel ortaklarının ortak hedeflerini verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine ilgi duymalarının Belediye için çok önemli olduğunu " ifade etti.
 
Amerikan şirketlerinin temsilcileri, Başkent Podgoritsa'da bir fuar merkezinin inşasına özel ilgi duyduklarını da ifade etti.
 
Toplantıda, potansiyel projeler ile igili görüşülmüş olup, kamu özel ortaklığı temelinde bir fuar merkezi, su parkı ve birçok tesisin geliştirilmesine ilişkin imkanlar sunuldu.
 
Kaynak: Karadağ Haber Ajansı MİNA
Yayımlayan: Podgoritsa Ticaret Müşavirliği