Karadağ Başkenti Podgoritsa’da Bokeşka Caddesi'nin yeniden inşası için kamu çağırısı açıklandı

07 Temmuz 2020

Stanko Dragojevića Caddesi'nden Njegoševa Caddesi'ne kadar olan bölümde bulunmakta olan Bokeşka Caddesi'nin yeniden inşası için çalışmaların yürütülmesi için kamu çağırısı bugün açıklandı.

Kamu çağırısı, hazırlık ve toprak işleri, trafik sinyalleri, hidrolik tesisatlar, atmosferik kanalizasyon, elektrik işlerini içermektedir. Cadde, granit bloklarla döşenecek, kaldırımlar ise caddenin her iki tarafındaki kaldırımda bulunan mevcut ağaçların bulunduğu taş levhalarla kaplanacaktır. Ayrıca engelliler için rampalar da tasarlanmıştır.

Başkent Podgoritsa’nın merkezi yavaş yavaş bir yaya bölgesine dönüştürme niyeti doğrultusunda, Bokeşka Caddesi'nin geçen yılın sonundan bu yana trafiğe kapalıdır.
 
Podgorica'nın en ünlü ve en çok ziyaret edilen caddelerinden biri olan Bokeşka Caddesi, bu  projenin gerçekleştirilmesiyle, sadece yayalar tarafından kullanılacak olan bölgenin yeni bir görünüme sahip olacaktır.

İnşaat çalışmalarının bitirilmesi için son tarih, yüklenicinin işe başladıkları günden itibaren 120 takvim günüdür. Teklifler, iş günlerinde saat 10:00 - 13:00 arasında 17 Ağustos 2020 tarihine kadar sunulmaktadır.

Yetkili bir kişi tarafından imzalanmış vekaletname ile tekliflerin yetkili temsilcilerinin katılabileceği Tekliflerin Kamu Açılışı 17 Ağustos 2020 tarihi saat 14:00'da Ul. Jovana Tomaševića 2A.Podgorica adresinde bulunan İnşaat ve Geliştirme Ajansı'nın binasında yapılacaktır.

En uygun teklifin seçimi hakkında karar, tekliflerin halka açıldığı günden itibaren 30 gün içinde kabul edilecektir.
 
Kaynak: http://podgorica.me/2020/07/06/bokeska-ulica-uskoro-dobija-potpuno-novi-izgled/
Yayımlayan: Podgoritsa Ticaret Müşavirliği