Karadağ'da The Chedi Lustica Bay Hotel açıldı

03 Ağustos 2018

Yeni Adriyatik kenti Lustica Bay'deki yedi otelden ilki “The Chedi Lustica Bay”, ilk misafirlerini ağırlamaya başladı.

Otel ve lüks marka olan Chedi'yi işleten GHM şirketi, Karadağ'ın prestijli konumunda yer alan bu 5 yıldızlı lüks otel ile Avrupa'ya yayılmaya devam ediyor.

The Chedi Lustica Bay Genel Müdürü Marc de Ruijter "Lustica yarımadasında Karadağ'ın en büyük entegre kalkınma projesi olan Lustica Bay'deki ilk oteli açmaktan büyük heyecan duyduklarını, ilk misafirleri Batı Avrupa'dan olup, otel yönetimi ise misafirlerine benzersiz bir ortamda, kusursuz hizmetlerini tanıtma fırsatı sunmak için sabırsızlandıklarını" söyledi.

Lustica Bay'deki ana marina da bu yaz açıldı ve ilk fazı 52 metre uzunluğundaki 52 motorlu tekne ve yelkenli tekneye ev sahipliği yapabilecek olup, daha sonra 176 metreye kadar genişletilecek.

Zümrüt denizi ile dağlar arasında, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Kotor Körfezi'nin girişinde yer alan Chedi Hotel, 45 oda ve 5 süit, 61 adet lüks apartman olmak üzere toplam 111 konaklama biriminin yanı sıra 4 suit ve bir penthouse sunmaktadır. Bunlar, oteli bu bölgedeki en büyük lüks otellerden biri yapmaktadır.

Otel bir basın açıklamasında "Otelde ayrıca özel bir plaj, kapalı ve açık yüzme havuzları ve bir güneşlenme alanının yanı sıra sessiz bir gezinti yoluna ve yat limanına doğrudan erişim imkanlarının sunulduğunu, ayrıca konferans salonları ve bir kokteyl salonu ile son teknoloji konferans ve iş merkezinin bulunduğunu" belirtti.

Chedi Lustica Bay, GHM markası tarafından işletilen Avrupa’da ikinci, Balkanlar'da ise ilk oteldir.

 

Kaynak: Karadağ Haber Ajansı MİNA

Yayımlayan: Podgoritsa Ticaret Müşavirliği