Muhammed Yusuf Naghi, Cidde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçildi

14 Mayıs 2019

Cidde

Pazar günü yapılan ilk toplantıda, Cidde Ticaret ve Sanayi Odası'nın (JCCI) yeni yönetim kurulu, önümüzdeki dört yıl boyunca odanın başkanı olarak Muhammed Yusuf Naghi'yi seçti.

Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faiz Abdullah Al-Harbe ve Khalaf Hossan Al-Otaibi seçildi.

Saleh Nasser Al-Suraie,  Cidde Ticaret Odası’nı, Riyad merkezli  Suudi Odaları Konseyi'nde temsil edecek.

Yeni JCCI yönetim kurulu, geçen ay oylamada odanın üyeleri tarafından seçilen 12 yönetim kurulundan ve Ticaret ve Yatırım Bakanı tarafından atanan diğer altı üyeden oluşuyor.

İki bayan, Dina El-Nahdi ve Sarah El-Ayed, atanan yönetim kurulu üyeleri arasındadır.
 
Muhammed Yusuf Naghi

Mohamed Yousuf Naghi & Brothers Group, dört ana sektörde geniş ve çeşitli iş alanlarına sahiptir:

  • Otomotiv Satış ve Dağıtım (BMW, Rolls-Royce,  Mini, Jaguar, Hyundai  Heavy Commercial, gibi markaların satış ve dağıtım S. Arabistan yetkili temsilcisi) Özel ve Toplu Taşıma Hizmetleri  (Manahil International Transportation & Services Company ; Tata, Ankai ve Alexander Dennis, ayrıca 12.000'den fazla ünite ile Orta Doğu'daki en büyük otobüs firmalarından birini işletmekte ve yönetmektedir) Lojistik / Dağıtım Hizmetleri  
  • United Yousef M.Naghi Co Ltd (LG Elektronik)
  • Arabian Trading Supplies himayesinde yer alan FMCG sektörü, krallığın en büyük ticaret şirketlerinden biridir ve üç ayrı gruba ayrılmıştır: Mars Bölümü, L'Oreal / Garnier / Vichy Bölümü ve Reckitt dahil olmak üzere birçok büyük marka, Dettol, Harpic ve Finish gibi Benckiser ürünleri.
  • Cigalah Grup (Sağlık sektörü, Farmasötik ve Yüksek Teknoloji Tıbbi Ekipman)

Her bir işletme sektörü kendi içinde son derece büyüktür ve çoğu güvenilir uluslararası üne ve imaja sahip sayısız marka ve hizmeti kapsar. Pınar firmasının SA distiribütörü.
http://mynaghi.com/english/index.php
 
Khalaf Hossan Al-Otaibi
Kral Abdülaziz Üniversitesi, Halkla İlişkiler mezunu
Cidde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Cidde'deki Al Bar Derneği Başkan Vekilliği, Krallık Kalkınma Grubu Yönetim Kurulu Başkanı
https://www.albir.org.sa/
 
Faiz Abdullah Al-Harbe
Kral Fahd Petrol ve Mineral Üniversitesi, Endüstri Yönetimi Fakültesi mezunu
2002 yılında Nottingham Üniversitesi'nden MBA derecesi aldı
(Al Harbi Ticaret ve Taahhüt Ltd. Şti. Müteahhitlik Firması)
Fakhia Endüstriyel Yatırım Şirketi, Birleşik Çimento Şirketi, Ticaret Merkezi Şirketi (Kingdom Tower, Riyad), BT Aktivasyon Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi ve Arap Su Borusu İmalat Ltd. Şirketi (AcwaPipe) İcra Kurulu üyeliği yapmıştır.
https://www.alharbi.com.sa/newtest/en/index.html