Colin's, Zolla, Modis ve Zara markaları Türkmenistan'dan kot ithal ediyor

10 Haziran 2020

Neutral Türkmenistan gazetesinin bildirdiğine göre, Türkmenbaşı adını taşıyan Aşkabat Denim kompleksinden gelen denim ürünlerinin yüksek kalitesi ve çevre dostu olması şu anda Polonya, Yunanistan, İngiltere ve ABD'de rekabetçi ve talep görüyor .

- "Colin's, Zolla, Modis gibi dünyaca ünlü şirketlerin emirlerini yerine getirme konusunda güveniyoruz. Özellikle, yeni hat Colin's ve Zara markaları temelinde oluşturuldu. Her müşteriye ve müşterinin seçimine modaya uygun Avrupa aksesuarları sunuyoruz,” dedi jeans kompleksinin planlama bölümünde uzman olan Nurjakhan Begjanova, NT'YE verdiği röportajda.

- "Türkmenistan Tarafsızlığa ev sahipliği" sloganıyla düzenlenen yıl dönümünde, yerli kot ürünlerini tüketicilerimize yeterince sunmak ve ihracat fırsatlarımızı genişletmek için çalışıyoruz. "Made in Türkmenistan" markasını ve ulusal Bedew markasını sürekli yüksek seviyede tutmak, ürünlerimizin dağıtım coğrafyasını genişletmek için, ürünlerimizin kalitesini ve çevre güvenliği gerekliliklerine uygunluğunu arttırmaya daha fazla dikkat etmeye başladık. Komplekse ISO 9001 “Üretim Yönetimi ve Kalite Kontrol sistemi”, ISO 14001 “Çevre Koruma” ve OHSAS 18001 “işletmede İş Sağlığı ve Güvenliği”sertifikaları verildi.

Hatırlayın, Aşkabat Jeans kompleksinin Ekibi yeni bir moda yazlık kıyafet serisi başlattı. Bunlar erkek ve kadın pantolonları, çocuk tulumları ve şortları, çocuklar ve yetişkinler için gömlekler, çocuk elbiseleri ve lazer teknolojisine dayalı nakış ve desenli sarafanlar.

Kaynak: nCa news