Türkmen firması "Ak tam" "Aktam Bazary" mobil uygulamasını geliştirdi.

16 Ocak 2020

Son zamanlarda Ak TAM, “Şanlı Chozgut” veya dijital çözümler anlamına gelen yeni bir dijital çözüm hattı oluşturdu. Şanlı Chozgut, amacı tasarım, mimarlık ve teknoloji konularında kuruluşlara veya bireylere yardımcı olmak olan bir pazarlama ajansıdır.   

AK TAM'A göre, Şanly Chozgut geliştirme ekibi şu anda tek bir platform üzerinde çalışıyor (https://aktam.com.tm) bu piyasada marka yapı malzemeleri geniş bir yelpazede sunacak. Müşteriler, üreticiler, distribütörler ve diğer tüm ortaklarla doğrudan iletişime geçebileceklerdir.

Bir müşterinin isteği genellikle hedefleri olan bir vizyon ve onlara ulaşma amacını içerir. Piyasa, kalite, fiyatlar hakkında bir ön fikir edinmek için bireysel tedarikçilere başvurabilir ve daha sonra bir sonuca varabilirler. Şirketin amacı, tüm bu hizmetlerin sunulduğu tek bir platform sağlamaktır. “AK tam” ticaret platformu, müşterilere şeffaf fiyatlar ve güvenli ödeme yöntemleri sağlayacaktır.

"Ak tam Business company, Türkmen pazarının en büyük şirketlerinden biri, hem yerel hem de uluslararası düzeyde güvenilir bir ortak ve en önemlisi, çalışanların ve müşterilerin zaman içinde test edilmiş, harika arkadaş olduğu büyük bir aile. Bir kurucu olarak, işimle gurur duyuyorum ve şirketin gelişimine katılan herkese teşekkür ediyorum. Bugün, ak TAM sadece inşaat konularında değil. Faaliyetimizin kapsamı çok daha geniş, aynı zamanda gayrimenkul, pazarlama, kozmetoloji, asman matbaa, tarım işleri ve bir yapı malzemeleri ticaret platformu kiralama içerir. Hayallerimiz ve planlarımız bizi daha da uzağa taşıyor ... Ancak Ak Tam'ın asıl amacı ve önemli misyonu Türkmenistan halkının yararına ve ülkenin refahı için çalışmaktır" dedi.

Ayrıca bir işletme şirketinin faaliyet alanında yapı malzemeleri, alüminyum pencereler ve vitray pencereler üretiliyor. Tuğla, duvar, kaplama ürünleri, bina karoları-BU VE ÇOK DAHA FAZLASI ak tam toptan ve perakende Merkezi tarafından sunulmaktadır. Şirket 15 binden fazla inşaat ürünü satıyor.

"Ak tam” “emlak” - kiralık mağazalar, ofisler, kantinler, depolar, geçerli bir yasal adrese sahip üretim atölyeleri sağlar.

Ak tam'ın avantajı, herhangi bir inşaat projesini tedarik etmek için ihtiyacınız olan her şeye sahip olan kendi toptan ve perakende yapı malzemeleri pazarının bulunmasıdır. 10 000 m2'den fazla üretim sahalarımızda ürün yelpazesine sahip üretim atölyeleri, ofisler ve dükkanlar bulunmaktadır.


 Şirket ayrıca tarım alanında Türkiye'nin önde gelen firmalarıyla aktif olarak işbirliği yapmaya başladı.

Ak TAM 1993 yılında faaliyetlerine başladı ve şu anda yerli inşaat liderlerinden biri olduğunu belirtmek gerekir.

Kaynak: nCa news bulletin