Türkmen iş dünyasının temsilcileri EIMA International'a katıldı

13 Kasım 2018

7-11 Kasım 2018 tarihleri ​​arasında Uluslararası Tarım ve Bahçıvanlık Makineleri Fuarı (EIMA International - 2018), İtalya'nın Bologna şehrinde gerçekleştirilmiştir. Foruma katılmak üzere, Tarım ve Tarım-Sanayi Kompleksinin yönetim kurulu başkanı ve Sanayici ve Girişimciler Birliği temsilcileri davet edildi.
 
Geleneksel olarak sergi, tarım ve bahçecilik için, ekipmanların üretkenliğini ve güvenliğini, tarım ürünlerinin çevre güvenliğini artırmayı amaçlayan çok sayıda yenilikçi teknik gelişmeye sahiptir.
 
Türkmenistan Sanayicileri ve Girişimciler Birliği delegeleri, iş görüşmeleri kurmak, potansiyel ortakları Türkmen üreticilerinin faaliyetleriyle tanıştırmak ve WGEF'in yatırım projelerinin uygulanmasına ilgilerini çekmek için sektör incelemesinin fırsatlarını kullandı.
 
EIMA International, Avrupa'nın en büyük tarım fuarlarından biridir ve her iki yılda bir Bologna Fiere fuar merkezinde gerçekleşir. Şu anki incelemenin sergi alanı 140 000 m2 idi. Bu projeye iki bin katılımcı katılıyor, bunların 600 tanesi 49 yabancı ülkeden.

Kaynak: NCA Haber Bülteni