Türkmen Nakliye şirketi "Beyik Yupek Yoly" ağır yük taşımacılığını yürütmektedir

04 Aralık 2019

Sanayiciler ve girişimciler Birliği üyesi "Beyik Yupek yoly" bireysel işletmesi, Türkmenbaşı Uluslararası Deniz Limanı'ndan türkmenbaşı petrol rafinerileri kompleksine ağır hacimli yük taşımacılığını başarıyla yapmaktadır.
 
Taşınan Kargo-111 ton ağırlığında bir kesit soğutucu, Hollandalı şirket PetroGas emriyle Almanya'dan sevk edildi. Parametreleri: uzunluk-28.45, genişlik-3.41, yükseklik-3.72 metre. Kalsine edilmiş petrol kok kömürünü 1330 dereceden 120 dereceye kadar soğutmak için tasarlanmıştır.

Taşıma sürecinde modern ekipmanlardan faydalanıldı. İki vinç dahil - 500 ton yükleme kapasitesine sahip liebherltm280 ve 84 ton yükleme kapasitesine sahip Liebherltm1500 ve CombiMAX - düşük yükleyici römorkun eşsiz ve çok fonksiyonlu bir konsepti ile işlemler yapılmıştır.

Beýik ýüpek ýoly, 2010 yılından bu yana hem Türkmenistan'da hem de uluslararası düzeyde taşımacılık ve lojistik alanında faaliyet yürütmekte olup, tehlikeli, bozulabilir, hantal ağır ve diğer standart dışı yüklerin taşınmasında geniş deneyime sahiptir.

Bugün, şirket, yapılan iş hacmindeki artış nedeniyle sayıları artan 100'den fazla uzman personel istihdam etmektedir.

Beýik Ýüpek Ýoly Merkez Ofisi, Aşkabat'ta ve en büyük şubesi Türkmenbaşı'da yer almaktadır. Ayrıca, şirketin ofisleri, lojistik sorunlarını hızlı bir şekilde çözmeyi sağlayan ülkenin tüm bölgelerinde yer almaktadır.

Şirketin faaliyetleri, yurtiçi taşımacılık endüstrisini modernize etmeyi, mevcut olanları genişletmeyi ve ulaşım ve iletişim ağının yeni alanlarını yaratmayı ve uluslararası lojistik sistemine katılımını amaçlayan hükümet programlarının uygulanmasına katkıda bulunmaktadır.

Kaynak: nCa news bulletin