Türkmen Uydusu SatADSL ile birlikte Avrupa ve Orta Doğu'ya esnek fiş tabanlı uydu hizmetleri sunacak

25 Nisan 2019

Uydu üzerinden profesyonel VSAT hizmetleri sağlayan SatADSL ve Türkmenistan ulusal uydu operatörü Türkmen hemrasy, SatADSL’nin bulut platformunu Avrupa ve Orta Doğu’daki bölgelere sunmak için yeni bir ortaklık imzaladı.

Anlaşma, operatörlerin uydu servislerini kolayca dış kaynaklardan tedarik etmelerine olanak sağlayan tam bir OSS / BSS, taşıyıcı dereceli, tamamen yedekli bir platform olan C-SDP çözümünü sağlayan SatADSL'yi içerecektir. SatADSL, Türkmenistan’ın ilk uydusu TürkmenÄlem 52 ° E’ye bağlanacak ve KU-band transponderleri kullanılarak Avrupa ve Orta Doğu bölgeleri için kapsama sağlanacak ve yeni pazarlara girilmesi kolaylaşacak.

Sayın Orazdurdyyev, “SatADSL’nin CAPEX içermeyen VNO esnek servislerini entegre ederek, operasyonlarımız belirsiz yatırım maliyetleri ve öngörülemeyen yatırım getirisi beklentileri ile karşı karşıya kalmıyor” dedi. “Aynı zamanda, çok yönlü alanlarda uydu üzerinden güvenilir ve sürekli bağlantıya erişimi garanti etmemizi sağlıyor.”

Caroline De Vos, SatADSL'de kurucu ortak ve Operasyon Direktörü olarak şunları söyledi:
“Türkmen hemrasına uyarlanmış VSAT veri hizmetlerini sunarak, ulaşılması zor alanlarda dağıtımımızı sürdürüyoruz. TürkmenAlem 52 ° E uydusunun kapsama alanında, deneyimimizi kullanarak varlığımızı artırabildiğimiz ve deneyimimizi kullanarak güçlü bir iş kurabileceğimiz ve eşsiz hizmetimizle her zamankinden daha fazla insana ulaşabileceğimiz bazı alanlar var. ”

Kaynak nCa news bulletin