Türkmenistan Aşkabat'ta online mağazalar - evde alışveriş için çeşitli fırsatlar sunuyor

04 Ağustos 2020

Türkmenistan'daki e-perakende ticareti nüfus arasında popülerlik kazanıyor. Ve bu eğilimin birçok nedeni var. Sonuçta, çevrimiçi mağazaların ana yararı, alıcının hayatımızda çok önemli olan zaman ve paradan tasarruf etmesidir. Ve artan enfeksiyon risklerinin mevcut gerçekliğinde, bir çevrimiçi mağaza ile, sosyal bir mesafeyi korumanın zor olduğu kalabalık pazarları ve süpermarketleri dolaşmaya gerek yoktur.

Peki, Türkmenistan sakinleri bugün evlerini terk etmeden nerede alışveriş yapıyor?
Gıda, ev kimyasalları ve temel ürünler
100haryt online mağazası - www.100haryt.com - her zevke uygun ürünler sunar. Büyük katalogda istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz - bilgisayarlar, aletler ve akıllı telefonlar, cihazlar için çeşitli aksesuarlar, küçük ev aletleri, ev eşyaları, ev kimyasalları, parfümlü ürünler, kitaplar, çocuklar için oyuncaklar ve çok daha fazlası. Toplamda katalogda 200'den fazla Türkmen ve yabancı marka ve üretici bulunmaktadır.
Satın alma işlemi yapmak için mağazanın web sitesine kaydolmanız yeterlidir. 100 manatı aşan siparişler için kurye teslimatı ücretsizdir. Satın alma işlemlerinizi teslimatta nakit olarak ödeyebilirsiniz.
Ev aletleri ve kimyasallara ek olarak, çeşitli gıda ürünleri - meyveler, sebzeler, konserve ürünler, süt ürünleri, hamur işleri - çevrimiçi pazarda mevcuttur Giper Onlaın Söwda - https://gipertm.com/. 50'den fazla manattan oluşan siparişler ücretsiz teslim edilir. Ancak bir saat içinde 20 manat için Ekspres teslimatı da seçebilirsiniz.
Ynamdar online store - https://ynamdar.com/ -has sadece bir yıl önce açıldı. Bugün, mağazanın kataloğu yüzlerce farklı markadan binden fazla ürün - gıda ürünleri, ev kimyasalları, gıda - sunuyor.
Halen Aşkabat ve Annau şehirlerinde ücretsiz mal teslimatı mevcuttur. Minimum sipariş en az 100 manat olmalıdır. Satın alma nakit olarak veya ulusal para birimi cinsinden "Altyn Asyr" kartı ile yapılabilir.
Ak Tam Bazary - https://aktam.com.tm/, Türkmenistan pazarında sunulan geniş bir ürün ve hizmet yelpazesine sahip bir çevrimiçi ticaret platformudur. Aynı sitede, ürünleri katalogda sınıflandırılan birkaç satıcı bulunmaktadır.
Aşkabat'ta tanınmış bir süper market zinciri olan Kämil Market, çevrimiçi olarak da çalışıyor - https://kamilmarket.com/. Minimum sipariş miktarı 100 manat olmalıdır. Teslimat maliyeti 10 manattır.
Nur Market online mağazası - http://www.nur.market/ - gıda, ev kimyasalları ve hayvanat bahçesi ürünlerinin reklamını yapmaktadır. Teslim hem Aşkabat hem de banliyölerde yapılır. Sipariş maliyeti 100 manatı aşarsa, nakliye ücretsizdir. Teslimat 11: 00-20: 00 saatleri arasında gerçekleştirilir.
Önemli ürünleri web sitesindeki Balary çevrimiçi mağazasında sipariş edebilirsiniz - http://balary.com.tm/ veya mobil uygulamada. Teslimat maliyeti bulunduğunuz yere bağlıdır. Satın alma işleminizi nakit olarak veya Altyn Asyr Bank kartıyla yapabilirsiniz.
Giyim ve kozmetik
Son zamanlarda, Mary giyim fabrikası "Yeniş" resmi web sitesinde çevrimiçi mağaza açtı - http://yenish.com.tm/.
Şimdiye kadar, sadece erkek ve genç gömlekleri çevrimiçi olarak satın alınabilir. Maliyet 61 ila 120 manat arasında değişmektedir. Ödeme hem nakit hem de nakit olarak yapılabilir.
Sipariş, Aşkabat'ta (15 manat) bir gün içinde ve iller için 1-3 gün içinde (20 manat) "Türkmenpoçta çaparçylyk" kurye servisi ile teslim edilmektedir. 1000 manatı aşan siparişler için teslimat ücretsizdir.
Tüm aile için ithal kıyafetler Wabrum online mağazasından sipariş edilebilir - https://wabrum.com/.
Wabrum'da modaya uygun kıyafetler, ayakkabılar, aksesuarlar, ev eşyaları pazar fiyatlarından daha ucuza satın alabilirsiniz. Örneğin, Türk markası LC Waikiki'yi geniş bir yelpazede uygun bir fiyata bulabilirsiniz.
Tıpkı diğer çevrimiçi mağazalarda olduğu gibi, müşteri sipariş verirken hiçbir şey ödemez. Emir makbuz üzerine peşin olarak ödenir. Pandemi taşıma kısıtlamalarından önce, tüm siparişler Aşkabat'ta 20 iş günü ve Türkmenistan'ın diğer şehirlerinde 30 iş günü içinde sevk edildi.
Dukanym online mağazası 11 yılı aşkın bir süredir dağıtım pazarında faaliyet göstermektedir. Mağazanın web sitesinde https://dukanym.com.tm/ tüm güzellik ve vücut bakımı ve ev bakımı serisini tanınmış yabancı üreticilerden satın alabilirsiniz.
Elektronik ve ev aletleri
Çevrimiçi mağaza Tolkuchka'daki ürün yelpazesi, yeni ekipman ve elektronik ile sürekli güncellenmektedir. Mağazanın web sitesinde https://www.tolkuchka.bar/ çeşitli iletişim cihazları ve aksesuarları bulabilirsiniz - cep telefonları ve akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, video kameralar, oyun konsolları, yazıcılar, tarayıcılar, yönlendiriciler ve modemler ve çok daha fazlası.
Goshmak mağazası - https://goshmak.com/ - 2014'ten beri e-ticaret pazarında bulunan elektronik ekipman satışı konusunda da uzmanlaşmıştır. Sitede ayrıca "Aradığınızı bulamadınız, iletişim bize!". Böylece, benzersiz ürünler ayrı ayrı sipariş edilebilir.
Online mağaza Aşkabat Pazarı - https://ashgabatmarket.com/ ev ve ofis için Bosch, Philips, Tefal, Kenwood ve benzeri markalardan yüksek kaliteli cihazlar sunuyor.
Kırtasiye
GALAM, Türkmenistan'ın en büyük çevrimiçi kırtasiye mağazasıdır - https://galam.tm. Katalogunda okullar, ofisler, kitaplar, sanat setleri, hediyelik eşyalar ve hediyeler için onlarca ürün var.
Mağaza yıldan yıla gelişmeye, coğrafi varlığını genişletmeye ve hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. Satın alma iki gün içinde teslim edilir, Aşkabat'ta 80'den fazla manat için teslimat ücretsizdir.
Kafeler ve restoranlar
Çevrimiçi hizmet Dostawka.bar Türkmenistan topraklarında faaliyet göstermektedir - https://dostawka.bar Hizmet, tüketiciler ve restoranlar için buluşma noktasıdır. Örneğin, müşteriler uygulamadaki en sevdikleri kafeden yemekleri seçebilir veya yeni bir şey deneyebilir ve şehrin herhangi bir noktasına teslimat sipariş edebilir ve kafeler / restoranlar siparişleri ve reklamları kabul etmek için ücretsiz bir platform alır.
Platformun ana avantajlarından biri, artık bir yığın restoran kartı, artık arama ve sıkıcı beklemeye gerek kalmamasıdır. Kafe veya uygulama operatörleri sipariş kabulü için müşterilerle iletişim kurar.

Kanyna: nCa News Bulletin