Türkmenistan Dashoguz ilindeki Prekast beton santrali duvar panelleri üretimi hattı kuracak

04 Aralık 2019

Türkmensenagat Ajansı'nın devlet şirketi turkmendemirbetononumleri'nin prekast beton ürünleri Dashoguz fabrikasında dış ve iç duvar panelleri üretimi kuruldu.

Kuruluş bu amaçlar için bir kaset işleme hattı kurdu.

Ürünler, Dashoguz idari merkezinde konut binaları inşa eden şirketin inşaat birimi için tasarlanmıştır. İşletme şu anda büyük panel konut binalarının doğrusal elemanlarının üretimini kurmak için çalışıyor.

Birkaç yıl önce yapılan yeniden yapılanma sonrasında, Dashoguz Prekast beton santrali üretim yeteneklerini önemli ölçüde arttırdı. Köprü vinçleri, beton karıştırma ünitesi, kompresör montajı, buhar jeneratörü, kesme ve bükme için yeni modern makineler, soğuk gerdirme ve takviye çeliğinin nokta kaynağı ve diğer özel ekipmanların kurulumu, ürün yelpazesini önemli ölçüde genişletti ve kalitelerini geliştirdi.

Tesis ayrıca çeşitli çaplarda prekast beton borular, döşeme levhaları, pencere ve kapı lentoları, kanalizasyon kuyuları ve beton bordürler için menholler üretmektedir. Şirket, bu yıl yaklaşık 26 bin metreküp betonarme ürün üretmeyi planlıyor.

Kaynak: nCa news bulletin