Türkmenistan Seydi Rafinerisi yol bitüm üretimini artırıyor

13 Aralık 2019

Seyyidi Petrol Rafinerisi uzmanları, yüksek kalite standartlarını ve çevre gereksinimlerini karşılayan üretim hacimlerini artırıyor. Tesiste üretilen yol bitümleri, malzemelerin kalitesine yüksek taleplerin verildiği yol yapım sektörü işletmelerinden büyük talep görmektedir.

Teknolojik potansiyelin geliştirilmesi, petrol arıtma stratejisinin temel unsurlarından biridir. Tesis, yenilikçi teknolojilerin kullanımına büyük önem veriyor. 2015 yılında, yıllık 37,2 bin ton ürün kapasitesine sahip yol bitüm üretimi için yeni bir Westport Trading Europe Limited tesisi faaliyete geçti.

Bugün, petrol rafinerileri üretimde istikrarlı bir büyüme dinamiği sağlıyor. Bu yılın başından bu yana, yol bitüm üretimi 9.6 bin ton ihraç edilen yaklaşık 30.3 bin tona ulaşmıştır. Yıl sonuna kadar bu rakamın artırılması planlanmaktadır.

Aynı zamanda, işletme, benzin üretiminde kullanılan yüksek oktanlı bir bileşeni üretmek için tasarlanan LCh-35-11 / 1000 katalitik reform ünitesinin revizyonunu tamamladı. Gerekli testler yapıldıktan sonra kurulum devreye alınmıştır.

Kaynak: nCa News Bulletin