Türkmenistan'da GAC, PETRONAS Hazar Denizi sözleşmelerini kazandı

14 Mart 2019

Türkmenistan'daki GAC Marine S.A. şubesi, PETRONAS Carigali (Turkmenistan) Sdn. Garagol Deniz West (GDW) sahasının geliştirilmesi için denizcilik hizmetleri sağlamak üzere açılan ihaleyi kazandı.

GAC Marine, deneyimli ekip tarafından yönetilen ve sondaj operasyonları için 24 saat boyunca kritik destek sağlamak üzere uzman araç üstü ekipmanlarla donatılan üç çapa taşıma gemisi tedarik edecek. Bu, personel ve ekipmanı karasal tedarik tabanından açık deniz tesislerine ve açık deniz platformları ve platformları arasında taşımayı, petrol sızıntısı tepkisi, konaklama, bekleme ve acil durum müdahale desteğini içerir.

GAC Türkmenistan Denizcilik Müdürü Nigel Bush, “GAC Denizcilik, PC (T) SB’nin 2000’deki Türkmenistan’daki ilk yabancı gemi operasyonlarından biri olarak kurulduğundan bu yana gerçekleştirdiği açık deniz operasyonlarını desteklemek için kapsamlı denizcilik hizmetleri sundu” diyor. “Sondaj ve geliştirmenin yeniden başlatılmasıyla birlikte modern filomuz ve yüksek eğitimli ekibimiz, kaliteli ve kişiye özel hizmetleri güvenli ve en uygun maliyetli şekilde sunmaya devam edecektir.”

GAC Marine, PC (T) SB’nin devam eden operasyonlarını desteklemek için römorkör tedarik gemisi sağlamak için üç yıllık bir sözleşme de yaptı.

Kaynak: nCa News Bulletin