Türkmenistan'da "Nusay" Marka Nevresimler Online Mağazada Satılmaya Başlandı

18 Eylül 2020

Neutral Turkmenistan gazetesinin haberine göre, Türkmenbaşı adını taşıyan tekstil kompleksinin ürünleri internet üzerinden satılmaya başlandı.

Türkmenbaşı adını taşıyan Aşkabat Tekstil Kompleksi, yerli tüketicilere, işletmenin resmi web sitesinde Türkmence, Rusça ve İngilizce olmak üzere üç dilde mevcut olan bir çevrimiçi mağazanın hizmetlerini kullanma imkanı sunuyor.

Kullanıcılar buradan Nusay markasının ana ürünlerini satın alabilirler. Bunlar özellikle kadın ve erkekler için ev kıyafetleri, yetişkinler ve gençler için iç çamaşırları ve bebek kıyafetleri. Tüm bu ürünler, ISO 9001 ve 14001 gibi onaylanmış kalite sertifikalarına sahiptir. Ayrıca, çevrimiçi mağazada uzun ve kısa kollu çocuk ve genç tişörtleri, pamuklu nevresim takımları da bulunmaktadır.

İnsanlar arasında denim ürünlere olan talebin farkında olan firma, geçtiğimiz günlerde denim ve erkek pantolon üretimine başladı.

Çevrimiçi mağaza, yalnızca alıcılar için değil, aynı zamanda işletmenin kendisi için de Türkmenistan'da daha geniş kitlelere ulaşma imkanı sunuyor.

Türkmenistan Tekstil Sanayi Bakanlığı'na ait 5 yeni mağazanın, aralarında Nusay markalı mağazaların da bulunduğu Oğuzkhan Caddesi'ndeki Aşkabat'ta törenle açıldığını hatırlatalım.

Kaynak:NCA Bulletin