"Türkmenistan'da Yeniden Markalama Hizmetleri

23 Ekim 2020

Türkmenistan'ın ilk çevrimiçi ticaret platformu "Ak Tam Bazary" 2019'da oluşturuldu. İki yıldan kısa bir süre içinde proje ekibi büyük adımlar attı. Başlangıçta, site sadece inşaat mağazaları için oluşturuldu, ancak kısa süre sonra projeye eklenmek isteyen diğer profillerin işletmelerinden çok sayıda teklif gelmeye başladı.

Şimdi siteyi geliştirme ve uyarlama süreci devam ediyor: tasarımcılar ve programcılar platformu geliştiriyor, arayüzünü geliştiriyor ve mal ve hizmet bulma ve satın alma sürecini daha da kolaylaştırmak için yeni fırsatlar yaratıyor.

“Amacımız, Ak Tam Bazary'yi güzel, pratik, kullanışlı bir platform haline getirmek ve bu hedefe doğru kesintisiz çalışıyoruz. Proje uzmanları, “Ak Tam Bazary” platformunu herhangi bir talebe evrensel bir cevap oluşturma, iyi bir araştırmanın başlangıcı ve son durağı ve gerçek bir yardımcı” diyor. Hemen hemen tüm kategorileri kapsayan 100 ürün grubunda 60.000'den fazla ürünü sunan sitede, ürününüzü etkili bir şekilde sunabilirsiniz.

Ak Tam Bazary ekibi, şirket / girişimci için bir logo ve reklam afişinin oluşturulması ve ticaret platformuna yerleştirilmesi gibi yeniden markalama hizmetleri sunmaktadır.

Kaynak:NCA Bulletin