Bakanlar Muş ve Kirişçi'den Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na Ziyaret

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nı ziyaret etti.

09 Kasım 2022

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğiyle TG Expo Uluslararası Fuarcılık ile UNICERA Uluslararası Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük ikinci ihtisas fuarı olan UNICERA, İstanbul Fuar Merkezi'nde devam ediyor.
 
Dün başlayan ve 30'u yabancı 300 firmanın yaklaşık 1.200 marka ile katıldığı fuarı Ticaret Bakanı Muş ile Tarım ve Orman Bakanı Kirişci ziyaret etti.
 
Alanda incelemelerde bulunan ve stantları gezen Muş ve Kirişci, fuar yetkililerinden bilgi aldı. Stant gezisinin ardından Muş, Kirişci ve beraberindeki heyet basına kapalı gerçekleşen toplantıda sektör temsilcileri ile bir araya geldi.
 
İtalya, İspanya, Fransa, Rusya, Çin, BAE ve Hong Kong başta olmak üzere 100'den fazla ülkeden profesyonel konukları ağırlayan ve 120 binden fazla ziyaretçi hedefleyen fuar, 11 Kasım'da sona erecek.