Türk işadamlarına yatırım potansiyeli Podgoritsa’da sunuldu

06 Aralık 2019

Podgoritsa'nın şehir menajeri Sayın Marjan Juncaj ve Uluslararası İşbirliği Ofisi tarafından düzenlenen yabancı yatırımcılara yönelik yatırım potansiyellerinin sunumu Türk işadamlarına sunulmuştur.
 
Enerji, sanayi, teknoloji, turizm, ulaştırma, sağlık, emlak, spor, kültür ve eğlence alanlarındaki yatırım potansiyelini sunulan Sayın Juncaj, kültürlerimizin birbirine yakın olduğunu da hatırlattı.
 
Türkiye Cumhuriyeti Podgoritsa Büyükelçisi Songül Özan, yatırımcıların böyle bir sunuma katılma fırsatını bulduğundan memnun olduğunu belirtti.
 
Türkiye Cumhuriyeti Podgoritsa Büyükelçisi Songül Özan ayrıca, Karadağ'daki belediyelerin yabancı yatırımı çekmek için yeterli bir ortam yaratmaya kararlı olup Türk yatırımcılara yönelik yatırım potansiyellerinin sunumu Podgoritsa'daki iş ortamı hakkında daha iyi bir tablo sunacağının altını çizdi.
 
Uluslararası İşbirliği Ofisi Başkanı Ljiljana Scepanoviç, yatırım potansiyelini ortaya koymanın yeni yolunun ilgilenen yatırımcılara işletme sektörü, yatırım programı ve hazırlanan teşvik tedbirleri hakkında daha somut ve daha yakın bilgiler sağlayacağına inandığını belirtti.
 
Kaynak: http://podgorica.me/2019/11/27/investicioni-potencijali-predstavljeni-turskim-privrednicima/
 
Yayımlayan: Podgoritsa Ticaret Müşavirliği