Mahrem Oğul, Türkmen Şirketlerine Etiket Baskı Hizmeti Sunuyor

05 Ağustos 2019

Türkmen şirketi Mahrem Ogul, Kasım 2016’dan bu yana devlet ve özel teşebbüslere çok çeşitli baskı hizmetleri sunmaktadır.
 
Business Turkmenistan ile yaptığı röportajda, teşebbüs başkanı Zaman Jumamyradov, şirketinin Türkmenistan genelinde çeşitli firma ve üreticilerle yakın çalıştığını söyledi.

“Hizmetlerimiz için başvuran işletmelerin isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Baskı, ciltleme ve bellenim için hizmet veriyoruz. Ürün baskı için hazır bir tasarıma sahip değilse, o zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre bir tasarım yaratıyoruz ”diyor Jumamyradov.

Şirket ağırlıklı olarak sosis ambalaj tasarımı ve baskısı ile süt ürünleri, yarı mamuller, konserve gıdalar, deterjanlar ve diğer ürünler için özel etiket baskısı alanında hizmet vermektedir.

Şirketin müşterileri arasında Türkmenistan Tekstil Sanayi Bakanlığı, Ruhabat Ticaret ve Sanayi Derneği, devlete ait Daşoğuz Toptan ve Perakende Ticaret Şirketi, Türk Standartları Ana Devlet Hizmet ve Gıda Sanayicileri Derneği yer almaktadır. Şirket ayrıca, Türkmen şirketleri Gürban Dağ, Täze ay, Bereketli, Elin, Ak azaz ve Bereketli Hasyl’e baskı hizmetleri de veriyor.

Bu yılın başından beri, şirket Ahal pamuk yağı için etiket basıyor.

Kaynak: Business Turkmenistan