Maksatly Türkmen Modern Binaları Dekore Ediyor

04 Ekim 2019

Maksatly Türkmen özel teşebbüsü, modern binaların dekorasyonu için gerekli ürünleri üretmektedir.

Şirketin müdürü Lale Taganova'nın Tarafsız Türkmenistan gazetesiyle yaptığı röportajda, kurumun dış cephelerinin dekorasyonu ve ev konforu yaratma konusundaki uluslararası standartları karşılayan bir dizi modern ve yüksek talepli inşaat ürünü ürettiklerini söyledi.

Yönetici, işletmenin balkon ve garajların dekorasyonu ve güvenliği için kullanılan dış panjurlar ve otomatik panjurlar ürettiğini söyledi. Çeşitli tiplerde otomatik dokunmaya duyarlı kapıların, otomatik seksiyonel kapıların, sürgülü cam konstrüksiyonların, güneşliklerin, bina cepheleri için silikonlu vitray pencerelerin, pencere ve kapı aksesuarlarının, normal ve dolum gazlı çift camlı pencerelerin eklendiğini ekledi. Argon, kırmızı-sıcak cam ofis bölmeleri, sürgülü duş kabinleri de müşteriler arasında talep görüyor.

Taganova, “Türkmenistan'ın tüm inşaat şirketleri bize geliyor çünkü ürünlerimizi düzenli olarak satın alıyorlar” dedi. “Birçok bitmiş ve inşaat tesislerinde konut ve ofis binalarının tam otomasyonunu sağladık.”

Şirket, Türk ekipmanlarını kullanarak kendi başına temperli cam üretmekte ve Türkmenistan'daki yeni Türkmen Cam Ürünleri fabrikasından yüksek kalitede cam sipariş etmektedir.

Kaynak: nCa news bulletin