Türkmen Milli lojistik şirketi yeni bir teknoloji ile kükürt sevkiyatına başladı

20 Kasım 2019

Açık anonim şirket” Türkmen Milli Lojistik " (tml), 13 ton taşıma kapasitesine sahip torba-kaplarda uygulanan yeni bir teknoloji ile teknik gaz kükürt taşımaya başladı.

İlk Hazar Ekonomik Forumu çerçevesinde yenilikçi teknolojiler sergisinde torba-konteynerlerin sunumu gerçekleşti. Kapların benzersizliği sadece kapasitelerinde değil, aynı zamanda yağışa karşı koruma sağladıkları ve nemin geçmesine izin vermedikleri için malların depolanması veya taşınması için bir depo olarak da kullanılabilirler. Ayrıca yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştırırlar.

Türkmen şirketi tml temsilcisine göre: - " kükürt taşıma aylık olasılığı 20.000 ton olacak. İlk Hazar forumunun bir parçası olarak, özel iş şirketleri bir lojistik koridoru Türkmenbaşı-Bakü-Batum-Kherson oluşturulması konusunda bir mutabakat imzaladı. Türkmenbaşı-Bakü-Batum-Kherson koridoru boyunca bir mutabakat anlaşması imzaladık. Belge Sodruzhestvo LLC LLC (Ukrayna), Baltık-Karadeniz Ekonomik Forumu kamu Birliği, kuryk kazak Limanı ve Türkmen tarafı Türkmen Milli Lojistik açık Anonim Şirketi tarafından imzalandı. TPS yönetiminin desteği sayesinde ekip çalışmalarımız iyi ilerliyor. ”

Belgeye göre, jeopolitik ve ekonomik eğilimlerin yanı sıra malların hareketi için ulaşım ve lojistik modellerinin geliştirilmesi, uluslararası programların uygulanmasında kazanılan deneyim ve bölgeler arası ve uluslararası konsorsiyumlar yaratma olasılığı da dikkate alınmaktadır.

Kaynak:nCa news bulletin, Gundogar Haberler