Türkmenistan'da “Ben Girişimci” Forumu

26 Mart 2019

Türkmenistan Aşkabat'ta, 10 Nisan'da, Akıllı Tilsimat şirketi organizasyonu tarafından düzenlenen ilk “Men Telekechi” forumu (“Ben, girişimci”) Türkmenistan'ın başkentinde gerçekleştirilecek. İş forumuna yatırımcılar ve girişimlerin yanı sıra girişimcilik konusundaki tecrübelerini paylaşacak konuşmacılar katılacak.

İş hızlandırıcı "Men Telekechi" girişimcilerin fikirlerini geliştirmelerine ve başarılı bir iş projelerine dönüştürmelerine yardımcı olmak için kuruldu.

Proje ekibi bir iş planı geliştirmeye, girişimcilerin becerilerini geliştirmeye (eğitim ve danışmanlık) ve yatırımcıları bulmaya yardımcı olacak. Ayrıca Akıllı Tilsimat, ticari hizmetler sunmaktadır - pazarlama, personel üretimi, muhasebe; fikirlerin oluşumunun ilk aşamasında.

BayTm ve Barkhan olmak üzere iki yeni projenin hayata geçirilmesi deneyimine sahip olan Akylly Tilsimat ekonomik topluluğu, Türkmenistan halkı için en iyi başlangıç ​​fikirlerini geliştirmeyi planlıyor. Men Telekechi gibi projeler, gelecekte devlet ekonomisine katkıda bulunacak olan iş gelişimini teşvik ediyor.

Kaynak:  Arzuw News, 25 Mar