Türkmenistan'da Täç hil Ürün Yelpazesini Genişletiyor

25 Haziran 2019

Ahal velayat'in Ak Bugdai ilçesinde bulunan Täç hil HK şirketi, yılda yirmi milyon ıslak mendil üretmektedir. Bu marka altında tüketicilere yirmi altı kişisel bakım ürünü sunulmaktadır.
Otomatik hatlarda üretilen ve paketlenen ürünler uluslararası kalite standartlarına tamamen uygundur. HALAL RC HL 17-009, ISO 22716, OHSAS 18001 ve ISO 9001. sertifikalarına sahiptir.
Täç hil şirketi deterjan, temizlik maddesi ve kozmetik ürünlerinin lider üreticilerinden biri olmayı hedeflemektedir. Tesiste, yeni bir ürün serisi başlatmak üzere, saatte iki bin paket için tasarlanmış otomatik bir üretim hattı kuruldu.
Yeni otomatik hat, ayda 250 bin paket ev kimyasalları üretecek. İkinci üretim hattının kurulmasıyla, Täç hil ürün hattı, yeni tüketim mallarını içerecek şekilde önemli ölçüde genişleyecektir: çamaşır tozu, yumuşatıcı, çocuklar ve yetişkinler için şampuanlar ve cam yüzeylerin temizlenmesi için sprey. Şirketin hedefi, iç piyasaya tanınmış küresel markalarla başarılı bir şekilde rekabet eden uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli ürünler sunmaktır. Şirket ayrıca gelecekte ürünlerini yurt dışına ihraç etmeyi hedeflemektedir. İşletmelerde kullanılan tüm hammaddeler uluslararası standartlara uygundur ve insan sağlığına zararlı bileşenler içermez.

Kaynak: Business news